• Altijd scherpe prijs
  • Gratis verzending in Nederland
  • Reserveonderdelen op voorraad
  • Binnen 3 werkdagen bezorgd

Loopfietsen van  topkwaliteit

Je kan niet jong genoeg beginnen met de voorbereidingen. Geef je kind een loopfietsje zodra het kan lopen. Gewoon als speelgoed. Kinderen gaan er vanzelf mee experimenteren als ze daar klaar voor zijn. Liefst in huis of in de tuin. Early Rider heeft de loopfiets geperfectioneerd. Ze zijn bekend geworden door de door de hoge kwaliteit van haar producten, afgedichte lagers, en strak design.  

Lite

€ 129,95

Lite

€ 129,95

Bouw het zelfvertrouwen van je kleine spruit op naar de eerste stapjes met een fiets. De lite is het lichtste fietsjes uit de Early Rider reeks en het kleine broertje van de classic

Classic

€ 149,95

Classic

€ 149,95

Dit houten loopfietsje van Early Rider heeft echt een old-school look. Gemaakt van hout en met een simili lederen zadel. De loopfiets heeft een stuurpinsysteem waardoor het stuur niet opeens kan omslaan.

Bonsai

€ 169,95

Bonsai

€ 169,95

Deze retro loopfiets heeft een stoer berkenhout en aluminium frame, en is geschikt voor de  maar die geïnteresseerd zijn in de duurzaamheid en bruikbaarheid van een corrosievrij metaal.


Limited Editions


Sale!

Alley Runner met Racestuur

€ 299,95 € 224,95
Sale!

Alley Runner met Racestuur

€ 299,95 € 224,95

- LAATSTE BESCHIKBAAR - 
Het kan niet anders dan dat je kleine meid of vent opvalt met deze stoere eyecatcher. De minimale zithoogte is 35 cm en maakt de Early Rider Alley Runner geschikt voor kleine hipsters tussen de 3 en 5 jaar. Zij scheuren in stijl weg op deze loopfiets.