De krachtpatsers onder de kinderfietsen

Ben je je loopfiets ontgroeid en kan jij makkelijk een fiets met trappers aan? Dan wil je natuurlijk wel een stoer model dat helemaal bij je past. Zeker weten dat jij tussen de verschillende fietsen van Early Rider jouw ideale racemonster vindt.
 

Belter 16” Urban

Een van de lichtste kinderfietsen op de markt. Met maar 5,5 kilo is deze fiets ideaal om op te leren fietsen. Nog een voordeel: doordat de fiets een band in plaats van een ketting heeft, is het onderhoud minimaal. De band rekt niet uit en gaat niet stroever lopen door vuil of vet.

Meer info? Bel 020-2334185 of kom langs in de winkel.

Materiaal: Aluminium en kunstleer

415,90 EUR

Levering :

Belter 20” 1v Flat bar

Ready to race? Door zijn mooie en snelle looks wellicht het meest bijzondere model dat door Early Rider gemaakt is. De geometrie van de fiets is gemaakt om dieper voorover te kunnen zitten voor een nog betere krachtoverbrenging. 1 versnelling met Beltdrive riem.

Meer informatie? Bel 020-2334185 of kom langs in de winkel.

Materiaal: Aluminium en kunstleer

539,95 EUR

Levering : v/a week 2 - 2019

Belter 20” Urban 3v

De Belter 20 Urban 3v heeft een onderhoudsarme interne 3 versnellingsnaaf waardoor het net allemaal een stuk makkelijker gaat om mee te komen in het dagelijks verkeer.
Met zijn looks heb jij DE coolste fiets op het schoolplein!

Meer informatie? Bel 020-2334185 of kom langs in de winkel.

Materiaal: Aluminium en kunstleer

599,95 EUR

Levering :

Belter 16 Trail

De Belter 16 Trail heeft bredere MAXXIS noppenbanden en grotere platform pedalen voor meer grip tijdens het fietsen op elk soort wegdek. Een snelsluiter op de zadelpen zodat je snel de hoogte van het zadeltje kunt aanpassen. Aluminium frame met zwarte details en een zwart kunst lederen zadeltje, prachtig.

Meer info? Bel 020-2334185 of kom langs in de winkel.

Materiaal: Aluminium en kunstleer

449,00 EUR

Levering :

Belter 20 “ Trail X5 met 9v

Eindelijk een antwoord voor de mensen die de kwaliteit van volwassen mountainbike in een kinderfiets willen terugzien. 9 versnellingen, krachtige schijfremmen, brede MAXXIS noppenbanden en stoere antracieten aluminium pedalen. Klaar voor elk avontuur.

Meer informatie? Bel 020-2334185 of kom langs in de winkel.

Materiaal: Aluminium en kunstleer

699,95 EUR

Levering :

Belter 24 Trail 11v

Klaar voor het echte werk? Niks is deze fiets te gek! Jumps over een heuvel of obstakel zijn neem je met gemak door de speciale geveerde voorvork met een veerweg van 100mm!! De Maxxis noppenbanden heb je goed grip tijdens het crossen door wegen met een zanderig ondergrond. Ook leverbaar met normale profiel banden voor gebruik op verharde wegen.

Meer informatie? Bel 020-2334185 of kom langs in de winkel.

Materiaal: Aluminium en kunstleer

999,95 EUR

Levering : 2-3 werkdagen

Pimp my bike

Dat je met een Early Rider een bijzondere fiets in huis haalt, mag duidelijk zijn. Daar ben je zuinig op, en daar willen we je een handje bij helpen. Haal je de fiets op, dan zet een van onze fietsenmakers hem rijklaar voor je neer.
Daarnaast krijg je eenmalig een gratis onderhoudsbeurt.

Je fiets wordt binnen 5 werkdagen bij je thuisbezorgd. Haal je je fiets op in de winkel? Dat kan ook!

Haal meer uit je fiets
Een fietsslot, goede kinderhelm, gekleurde spaaknippels, titanium bouten of een Chris King balhoofd? The sky is the limit. Jij maakt je fiets precies zoals jij hem wilt hebben. Geen compromis, want jij bent de baas over jouw Early Rider.